tirsdag den 26. juli 2011

Mit nye garn

Ja det sad jo helt perfekt, den dag jeg kom hjem fra frisøren, men hun havde jo også "gået til det," som hun selv sagde. Billedet her er mit eget forsøg på at gøre hende kunsten efter, jeg synes virkelig jeg havde hørt efter, men det var nu alligevel ikke helt vupti-let.
Det hele handler om at krølle håret godt op og så bare i med en 15-20 hårnåle (har vist det man kalder naturhø med fald, så der skal en god krølcreme til)
Jeg har nu øvet en uge og er nede på at kunne bade, sætte hår og makeup på 35 minutter.
Hvor lang tid mon andre bruger på at gøre sig færdig om morgenen?
Mit mål er 20 - 25 minutter, hvis det hår skal ende med at blive en hverdagsevent, så det er bare at klø på.

Gams fra Frankrig

Har lige været en uge i Frankrig med min kære Finn. Her fandt jeg disse små herligheder, som jeg simpelthen måtte have med hjem. Den grønne er lidt større end den blå. De er lidt skæve og med en stor "trompethals", så de passer perfekt til fx.en rosenknop, som jeg jo af og til ligger inde med.

Jeg kom glad hjem med min geniale nyerhvervelse og glædede mig til at sætte roser i vaserne og se, om de nu tog sig lige så pænt ud, lidt på skrå, som jeg havde forestillet mig. Jeg havde inden vi tog afsted klippet og passet forhaven, så der kunne sættes nye skud mens vi var væk.
Dog må jeg konstatere at regnen herhjemme har forsinket mine roser, så istedet har jeg været en tur i mit "altmuligtbed."

Raku for alle pengene

Sidste år i sommerferien var jeg på højskole en uge. Jeg synes lige, at jeg ville vise lidt billeder af de mest vellykkede ting jeg lavede.
En hel uge med røg, olietønder og høj solskin - jeg er klar igen når som helst....
 




Små æsker til små og store hemmeligheder

Jeg elsker katte








 Gismofytter blev disse søde små skabninger døbt.
De var så fantastiske at lave, da de nærmest skabte sig selv.... det hele handlede om at lade sig give hen og følge med.
Jeg ville egentlig bare lave en enkelt for at prøve teknikken, men det blev hurtigt til en mindre produktion.


 




Der er bare noget med kvinder og sko!!